Potloodtekeningen

Prijslijst:

 

10 x 15cm: €20 (ruwe schets)

15 x 20cm: €40

20 x 30cm: €60

30 x 30cm: €70

30 x 40cm: €85

 

exclusief passe-partout

 

 

 

 

 

Deze prijzen zijn exclusief verzendingskosten en gelden voor 1 portret. Voor elk dier extra komt er 15% bij de prijs. Voor uitgewerkte achtergrond komt er 20% bij de prijs.

 

Werkwijze:

Ik hou rekening met de informatie die u me geeft over uw dier en wat uw wensen zijn. U bezorgt me één of meerdere foto’s. Zodra ik deze ontvangen heb, ga ik aan het werk.

De potloodtekeningen worden op hoogwaardig papier gemaakt en nadien gefixeerd. Ik werk voornamelijk met grafiet- en contépotloden.

Op aanvraag kan ik het portret voorzien van een passe-partout en bijpassende kader met glas. Zo kan u het werk meteen ophangen aan de muur.

Elk portret vraagt een andere benadering. Ik neem graag de tijd om me te verdiepen in de karakterweergave. De persoonlijkheid van het dier wordt gevormd door accenten en details.

 

De geschatte levertijd is minimum 3 weken. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden door middel van foto’s van de verschillende fases. De werken worden verzonden in een stevige verpakking. De verzending gebeurd nadat u het bedrag en verzendingskosten heeft gestort.